Aan de slag met epoxyhars?

Geplaatst op
epoxyhars

Waarschijnlijk weet je niet direct wat epoxyhars is, maar toch zie je het vaak voorbij komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schitterende tafel die is bewerkt met een “glimmend laagje”? Of wellicht een prachtig beeld van heet bewerkt in een soort van bubbel. Je zult versteld staan hoe vaak dit voorkomt. Ook wanneer jij hier zelf mee aan de slag wilt zijn er genoeg mogelijkheden te vinden.

Bij Polyservice.nl vind je voldoende varianten. Zo heb je hier bijvoorbeeld de Poly-Pox THV 500 + Harder 355 verkrijgbaar. Voor nog geen dertien euro wordt het al bij je bezorgd! Hoe leuk is het om op deze manier te leren werken met epoxyhars?

epoxyhars

Vandaag bestellen is snel werken

De keuze is snel gemaakt en je wilt maar al te graag hars bestellen voor jouw project? Dan ben je bij Polyservice.nl aan het juiste adres. Bij een bestelling boven de vijftig euro betaal je zelfs geen verzendkosten meer! Leverbaar in diverse afmetingen met een maximum van dertig kilo totaal.  

Op de bovenstaande website vind je meer dan genoeg varianten. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar gaat. Uiteraard ook met het materiaal waarmee jij werkt op dat moment. Niet ieder soort materiaal is geschikt om het te bewerken met epoxyhars. Wil jij hier graag meer over te weten komen? Neem dan gerust een kijkje op de bovenstaande website.

epoxyhars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *