Alles dat je moet weten over beukenhagen

Geplaatst op
beukenhagen

Wil jij ook zo graag een mooie groene haag om je tuin heen? Het is zoveel gezelliger dan een hek of schutting! Beukenhagen zijn zeer populaire planten als het aankomt op haagplanten. Je hebt bovendien binnen een handomdraai een mooie, volgroeide beukenhaag in je tuin staan. En dat is fijn want deze plant heeft veel voordelen! 

Groene uitstraling

Altijd mooi groen

De beukenhagen hebben een eigenschap die ze werkelijk perfect maakt voor elke Nederlandse tuin. Ze zijn namelijk het hele jaar door prachtig om naar te kijken. Het groen valt er niet direct af na de zomer en je hebt dus altijd een mooie haag om op te kijken, ook in de koude maanden van het jaar. En wie wil dat nu niet?

Afscheiding

Privacy is belangrijk

Laten we eerlijk zijn: je wil een haag omdat je op die manier iets moois hebt om op uit te kijken als je in de tuin zit. Maar je wil vooral ook een haag omdat je gewoon wat privacy wil hebben. Want niets is vervelender dan van die buren die de hele tijd recht je tuin in kijken, zeker niet wanneer je even rustig wil ontspannen in je badkleding omdat het lekker warm is. De beukenhaag groeit goed dicht en compact waardoor je er echt niet zomaar doorheen kunt kijken. Niet alleen mooi uitzicht dus maar ook nog genoeg privacy voor jou en je familieleden! Genoeg redenen dus op de beukenhagen in huis te halen. Duur zijn ze gelukkig ook niet.