Ben je die saaie muren zat?

Geplaatst op
muursticker

Wanneer je ook weer leuke muren wilt in de slaapkamer, of een andere ruimte in huis dan is een mooie muursticker een perfecte manier om dit te bereiken. Een sticker voor op de muur kun je namelijk zo inrichten als je zelf wilt, met leuke afbeeldingen en teksten en natuurlijk in de mooiste kleuren die perfect bij je kamer passen. Niet alleen voor thuis, maar ook bedrijfsmatig zijn de stickers goed te gebruiken. Zelfs voor buiten om te laten zien waar je bedrijf is gevestigd.

muursticker

Ook op deuren aan te brengen

Wil je gebruik maken van prints op vinyl, kun je deze aanbrengen op vlakke ondergronden als bijvoorbeeld een deur. Vaak worden deze gebruikt om aan te geven of je bij een heren of dames toilet bent. Maar een muursticker kun je voor nog veel meer decoraties gebruiken, het logo van je bedrijf op de sticker of een decoratieve sticker met een eigen afbeelding op de muur van bijvoorbeeld de receptie. Voordeel van de stickers is, dat je vrij bent in wat je op de muur aan wilt brengen.

Mooie achtergrond in een ruimte

Denk je aan een muursticker dan denk je niet direct aan een mooie achtergrond in een kamer of ruimte, door bijvoorbeeld een rustgevende decoratie te kiezen kun je deze in elke ruimte aanbrengen op de muur als achtergrond. Hoe rustgevend is het als je een mooi bos op de wand hebt in de slaapkamer, maar vind je andere afbeeldingen mooi dan kun je die ook laten aanbrengen op de sticker. Jij bepaald met de ontwerper hoe je unieke wandsticker eruit komt te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *