Besteed het complete pakket uit

Geplaatst op
Vastgoedbeheer Amsterdam

Als eigenaar van verschillende woningen, heb je niet altijd de tijd om er achteraan te gaan wanneer de huur een keer niet betaald is. Door de vastgoedbeheer Amsterdam in te schakelen voor het beheer, heb je hier ook geen omkijken naar. Wil je zo min mogelijk bezig zijn met zaken die de woning betreft, of ben je te druk om meerdere woningen te controleren dan is het uitbesteden een goede keuze. Wat er ook moet gebeuren of gecontroleerd moet worden, de verhuurmakelaar regelt het allemaal voor je zodat je andere zaken kunt regelen.

Ervaring en flexibiliteit

Door de jarenlange ervaring van verhuurmakelaar Amsterdam, weten zij precies met welk bijltje er gehakt moet worden om je woning op een aantrekkelijke wijze te presenteren. Ook kunnen zij een aantrekkelijk pakket samenstellen, wat van hoge kwaliteit is en toch voor een voordelige prijs. De makelaar staat er bekend om, dat zij voordelige diensten leveren tegenover uitstekende kwaliteit. Dit is precies het verschil met andere makelaars, niet voor niets zijn de complete pakketten met diensten zo populair bij huiseigenaren. Heb je meer als 5 objecten, dan kan er worden gekeken naar aantrekkelijke voordelen wanneer je alles uitbesteed.

Vastgoedbeheer Amsterdam

Het volledige verhuurproces

Onder een volledig verhuurproces wordt verstaan, van het adverteren tot de sleuteloverdracht voor de nieuwe huurders. In principe heb je er als verhuurder geen omkijken meer naar, en voor een vaste vergoeding wordt dit hele traject uit handen genomen. Slechts voor 75% van de eerste maandhuur, wordt alles tot in de puntjes geregeld. Adverteren, screenen, bezichtigen, sleuteloverdracht, en wanneer er vragen zijn dan beantwoord de verhuurmakelaar Amsterdam deze natuurlijk ook. Fiscaal gezien is het als investeerder ook zeer aantrekkelijk om het beheer uit te besteden, op deze manier profiteer je er dus dubbel en dwars van. Kijk op de website van vastgoedenco.nl voor meer informatie.

Categorieƫn:Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *