De close in boiler 10 liter

Geplaatst op
Logo Boilermarkt

Een close in boiler 10 liter is erg handig voor in de keuken. Deze boiler past namelijk perfect in een keukenkastje en geeft direct warm water uit de kraan. Een boiler van dit formaat is ideaal voor als je een vaatwasser in de keuken hebt en ook regelmatig de afwas met de hand doet. 

Waarom kiezen voor een keukenboiler?

Een close in boiler 10 liter is dus handig voor een vaatwasser en regelmatige handafwas. Een 5 liter boiler wordt vaak in combinatie met een vaatwasser gebruikt en de 15 liter close in boiler wordt in de meeste gevallen geadviseerd als je afgewezen bent op het afwassen met de hand. De plaatsing van een boiler in de keuken geeft een tal aantal voordelen op voor in het huis. Het grootste voordeel is dat je bij gebruik van de keukenboiler zo goed als direct warm water uit de kraan zal komen, Dit bespaart een huishouden al snel 4500 starts van de cv ketel in het jaar. Zo zal er in de leiding ook geen ongebruikt opgewarmd water achtergelaten worden. Een keuken gaat de veter verspilling dus tegen en is super handig voor in de keuken tevens is een close in boiler onderhoudsvrij. 

De montage van een close in boiler 

Een keukenboiler is dus erg gemakkelijk in het keukenkastje te plaatsen of op te hangen aan de muur in de keuken. De keukenboiler dient echter wel rechtop geplaatst te worden. Als je een handige boileraansluitset aanschaft kun je deze keukenboiler zelf gemakkelijk monteren.