De plek om samen te komen

Eettafels kopen

Als er een plek is waar gezinnen, families en vrienden samen komen is het aan de eettafel. Het is daarom niet gek dat er wordt nagedacht bij eettafels kopen, welke eisen stel je aan een tafel en past deze in je interieur? Om te beginnen is het van belang welk model je kiest, ga je voor een rechthoekige eettafel, of wil je gezellig met zijn allen aan een ronde tafel eten. Voordeel van een ronde of ovale tafel is dat je iedereen kunt zien, echter bij een rechthoekige tafel kun je meestal met meer mensen dineren. 

Eettafels kopen

Kies de beste kleur

Bij eettafels kopen is de kleur natuurlijk van groot belang, niet alleen voor de rest van je interieur maar ook voor de kleur van de stoelen. Je kunt leuk combinaties maken, de eikenhouten tafels zijn in maar liefst acht kleuren beschikbaar. Probeer een mooie combinatie te maken met de rest van je spullen, zorg ervoor dat niet alles in een kleurstelling is maar probeer dingen uit. Belangrijk is ook de hoogte van de tafel, is de tafel te hoog of te laag dan gaat dit ten koste van het zitcomfort tijdens het eten.

Onderstel en tafelblad

Je hoeft bij het kopen van een eetkamertafel niet het blad en onderstel in een kleur te nemen, door verschillende kleuren te kiezen maak je de tafel ook speels. Door de kleuren maak je het ook eenvoudiger om bijpassende stoelen te kiezen, combineer leuk met lichte en donkere kleuren maar zorg dat het niet te druk wordt. Heb je al veel kleuren, ga dan voor een kleur waardoor het geheel een beetje nuance aanbrengt in de kamer. Wat voor tafel je ook zoekt, bij debommelmeubelen.nl ben je aan het goede adres voor eettafels kopen voor moderne en klassieke interieurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *