Drie manieren waarop een naamplaat praktisch is

naamplaat

Er zijn een aantal situaties waarin het handig is als mensen jou snel kunnen identificeren. Bijvoorbeeld als ze op zoek zijn naar je huis of je kantoorruimte. In die gevallen is een naamplaat een handige oplossing. Er zijn een tal van situaties te bedenken waarin dit praktisch is. De meest voorkomende toepassingen van naamplaten ontdek je hier.

Naambordjes voor bij de deur

naamplaat

Je hebt vast wel ergens in de straat buren die zo’n mooi huisnummer met hun namen erbij voor de deur hebben hangen. Dat is niet alleen erg leuk ter decoratie maar ook gewoon praktisch. Men kan dan meteen zien of ze voor de juiste deur staan. Ook kun je erin variëren als het gaat om stijl, kleur of vorm. Zo kun je het naambord ook nog helemaal toepassen op jouw smaak en een stukje van je identiteit tentoonstellen bij de voordeur. Je kunt zelf stukken uit je interieur erin terug laten komen door bijvoorbeeld bepaalde kleuren te gebruiken. 

Naambordje op kantoor

Ook op een deur of op een bureau kan een naamplaat heel handig zijn. Heb jij bijvoorbeeld het soort baan waar klanten of cliënten veel naar je kantoor komen en dan even moeten zoeken tussen alle andere kantoren? Een naamplaat op de deur kan veel verwarring voorkomen. Je weet dan direct of je bij de goede deur staat. Ook op het bureau is een naamplaat handig ter herinnering aan je naam. 

Een naamplaatje om je nek

Je naam in de vorm van dog tags of een andere ketting op je lijf dragen is ook zeer populair. De dog tags zijn ooit ontstaan in het leger om soldaten snel te kunnen identificeren. Nu is het meer een mode statement geworden voor sommigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *