Een stekkerdoos met usb, waarde voor je geld?

stekkerdoos met usb

Een goede vraag, maar na snel te evalueren zou je zeggen dat het wel zo is. Zo krijg je te horen waarom dat zo is. Een stekkerdoos met usb, net als überhaupt een stekkerdoos, heb je altijd wel ergens nodig. Thuis heb je zelf de keus om wat te bestellen, in de openbare ruimtes zie je vaak wel dat ze voor de moderne opties met usb ports gaan. Dat is dan wel een goede voorbeeld om over te stappen, aangezien iedereen daar aan gewend raakt. Usb ports hebben een paar voordelen die de normale stekkerdoos wegvegen. Echter heb je die niet overal nodig.

Waar gebruik je ze?

Zoals eerder genoemd zie je de stekkerdoos met usb vaan in de openbare ruimtes. Denk maar aan een bibliotheek, maar vooral aan scholen. Tegenwoordig heeft iedereen zowel de telefoon als de laptop met zich mee. Allebei hebben stroom nodig, waarvan eentje op de usb poort kan worden opgeladen. Als je dan kijkt naar hoeveel leerlingen er op bepaalde scholen zitten, zie je dat een stekkerdoos met usb op meerdere plekken in een ruimte wel een goede oplossing is. In de openbare ruimte kun je dat ook nog eens onderscheiden, waar je telefoon aan oplaadt en waar je laptop aan vast zit.

stekkerdoos met usb

Goed voor thuis?

Het is vooral goed te gebruiken als je thuis veel apparaten hebt die moeten laden. Ook zou je door middel van een stekkerdoos met usb mooie combinaties kunnen maken. Stel je dat je er een in je keuken hebt en je wilt even de mixer gebruiken, dan schuif je de stekkerdoos uit de tafel. Zo moet je de stekker wel weer uithalen en bespaar je ook nog eens op energie. Als je er een in je eettafel hebt zitten, dan kun je je telefoon gemakkelijk tijdens de lunch of ontbijt opladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *