Een wereld van verschil

Geplaatst op
Dakramen

Met het plaatsen van dakramen heb je met een relatief eenvoudige ingreep bij je woning een wereld van verschil. Die donkere zolder wordt ineens een mooie grote lichte ruimte waarmee je veel kunt doen. Maak er een kinderkamer van, een ruimte voor de wasmachine of een andere praktische ruimte. Met een raam in het dak creëer je direct een manier om te luchten of te ventileren. Het verhoogt het comfort van je woning, maak je er een extra kamer bij kan de waarde ook nog stijgen.

Dakramen

Geïsoleerde ramen voor je dak

Gelukkig zijn er vele soorten dakramen voor je woning, in bijna iedere denkbare uitvoering. Heb je een goed geïsoleerde woning dan kun je er niet omheen een raam te nemen die ook voorzien is van een hoge isolatie waarde. Zowel houten als kunststof uitvoeringen zijn in het assortiment opgenomen van bouw-handel.nl. Ook voor het glas van de ramen heb je verschillende opties, de luxe ramen zijn uitgevoerd met glas wat uit drie of vier lagen bestaat. 

Dakramen

Let op bij het plaatsen van een raam

Bij het plaatsen van dakramen is het wel goed om te weten wat je doet, hoe je een raam moet plaatsen en hoe je deze op een waterdichte manier plaatst. Het is niet even zomaar snel een raam plaatsen, je moet wel een gat in het dak maken. Weet je niet hoe het moet of heb je er nog niet veel ervaring mee, is het verstandig om een vakman erbij te halen om enige kennis hiervan op te doen. Plaats je het raam niet goed en heb je lekkage of nog erger problemen met het dak dan ben je verder van huis.