Je woonkamer een make over geven? Wij geven je tips!

Op zoek naar manieren om je woonkamer een make over te geven? Lees dan onze tips hieronder:

Neem een nieuwe koffietafel

Meubels kunnen het uiterlijk van een kamer direct veranderen. Begin met een betaalbare salontafel, die gemakkelijk te verplaatsen is. De salontafel moet gemaakt zijn van stevig en duurzaam materiaal en er moet genoeg ruimte zijn om drankjes en snacks op te slaan. Hoe dan ook, hij moet duurzaam en stevig zijn, makkelijk schoon te maken zijn en een indrukwekkend designstatement vormen. Bekijk anders eens deze Eichholtz salontafels om inspiratie op te doen! Dit verandert echt compleet de stijl van je woonkamer. Ben je dus niet tevreden met de huidige situatie? Kijk dan eens of je iets nieuws kunt nemen!

Pas je verlichting aan

De meeste huiskamers krijgen weinig natuurlijk licht, vooral in de winter. Het is daarom zeker de moeite waard om eens met een kritische blik naar je verlichting te kijken. Wat nieuwe armaturen kan je woonkamer echt compleet veranderen en zorgt vaak voor een stuk meer gezelligheid!

Maak het kleurrijker

Geef je woonkamer een vleugje kleur. Schilder je muren met een mooie, felle kleur zoals bordeauxrood, saliegroen of beige. Probeer in plaats van grijze of zwarte muurverf een gedurfde tint te gebruiken, die je hele kamer kan opvrolijken. Als je twijfelt over de kleur kijk dan goed op internet naar voorbeelden om erachter te komen of een bepaalde kleur voor jou zal werken!

Voeg enkele unieke accessoires toe

Soms lijkt het een goed idee om voor het voor de hand liggende te gaan. Dat is hier zeker niet het geval. Voeg meer unieke accessoires toe in je woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een mooie grote kamerplant of items met een uitgesproken karakter. Vaak zijn items met veel geschiedenis een leuke toevoegen aan je woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mooie oude vaas of een oude kist uit de familie.

Bron: https://www.solfelt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *