Kokend heet water kraan

Geplaatst op
Logo keukenspeciaal

De itho daalderop kokend water kraan is een kwalitatieve kraan dat zowel als normale water ook kokend water  en het water wordt gezuiverd voordat het uit de kraan komt. De kraan wordt in verschillende modellen geleverd en de volledige kan je vinden bij keukenspeciaal.nl

De itho daalderop close – in more 4 in 1 kraan is een pakket dat bestaat uit een 10 liter kokend water boiler en een 4 in 1 kraan. De kraan tapt, koud, heet en gezuiverde water. Je hoeft nooit meer te wachten op water dat eerst nog warm moet worden. Hoe fijn is het nou dat je in een keer kokend heet water hebt voor je pasta of een kopje thee.

De kranen kunnen volledig veilig worden gebruikt, ze zijn zo ontworpen om ongelukken te voorkomen. De kranen zijn elektrisch en zijn uitgerust met een touch – bediening en led indicatie. De bediening is voorzien van een kindveilige druk – en draaibeveiliging met een elektronische terugslag. De automatische regeling zorgt er voor dat de kokend water straal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. De buitenkant van de kraan is zo ontworpen dat het niet kan worden.

Service en contact 

Bij de aankoop van een itho daalderop kokend water kraan krijg je als extra service dat de kranen gratis worden geïnstalleerd, na aankoop wordt er binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen om een montage afspraak te maken. 

Heb je toch meer vragen over de prijs, montage of over hoe de kraan werkt, neem dan contact op met de klantenservice van keuken speciaal. Ze zijn te bereiken via de telefoon of e-mail die vermeld staat op de website.