Laat uw witgoed tijdig repareren door Twistoo!

We denken er eigenlijk nooit echt over na. De wasmachine draait z’n programma en de koelkast houdt onze levensmiddelen heerlijk gekoeld. Maar wilt u langer genieten van uw witgoedapparaten, dan is het belangrijk om het goed te onderhouden en op tijd een witgoedreparatie te laten uitvoeren. Slecht onderhoud leidt tot meer reparaties. Een tijdige witgoedreparatie levert u veel voordelen op.  

Voordelen van een tijdige witgoedreparatie

Het is belangrijk dat u uw koelkast, wasmachine, wasdroger en andere witgoedapparaten regelmatig laat onderhouden. Zo voorkomt u een achteruitgang van de prestaties van uw witgoedapparaat. Is er iets kapot en heeft u een witgoedreparatie nodig? Wacht dan niet te lang met het uitvoeren van de reparatie. Een tijdige witgoedreparatie levert u de volgende voordelen op:

  • U voorkomt verdere schade. Wanneer uw vaatwasser bijvoorbeeld rammelt en u deze direct laat repareren, dan zijn de kosten meestal te overzien. Wanneer u dit niet doet, dan kunnen ook andere onderdelen kapotgaan. 
  • Het tijdig laten repareren geeft u de optie om alvast te oriënteren op een nieuw exemplaar. Door hier de tijd voor te nemen, kunt u wellicht geld besparen op de aanschafkosten of juist voor dezelfde prijs een betere variant op de kop tikken. 
  • Door uw witgoedapparatuur te laten repareren, heeft u meer tijd om uw financiën op orde te krijgen en te starten met het opzijzetten van geld voor een nieuw exemplaar in de toekomst.

Veelvoorkomende problemen die u zelf direct kunt repareren 

U kunt problemen met witgoedapparatuur ook proberen zelf op te lossen. Werkt uw vaatwasser bijvoorbeeld niet meer naar behoren, dan kunt u eerst zelf op zoek gaan naar het probleem. Om u hierbij te helpen heeft Twistoo een overzicht voor u gemaakt van de meest voorkomende problemen. Dit overzicht kunt u hier vinden.    

Defecte witgoed repareren of vervangen?

Heeft u een poging gewaagd om het probleem te vinden, maar lukt het niet om zelf de witgoedreparatie uit te voeren? Dan is het goed om uit te zoeken of het probleem wellicht nog onder de garantie valt. Is dit niet meer het geval, laat dan uw witgoedreparatie over aan een specialist. Bij Twistoo bent u hiervoor aan het juiste adres. Ook bij vragen kunt u altijd contact opnemen. De witgoedmonteur van Twistoo is u snel en vakkundig van dienst.