Maak het jezelf gemakkelijk

Geplaatst op
Somfy buismotoren

Vroeger moest men met een slinger de zonwering omlaag doen, en in de avond weer omhoog doen. Je moet opletten dat je de zonwering niet te strak op draaide, dit kon namelijk het doek beschadigen. Tegenwoordig hebben de meeste mensen een elektrisch bedienbaar zonnescherm, of rolluiken die bediend worden met een motor. Somfy buismotoren zijn perfect om verschillende rolluiken, zonneschermen of markiezen elektrisch te bedienen. Het is zelfs mogelijk om afzonderlijk vanaf een centrale plaats verschillende rolluiken en zonweringen aan te sturen. De moderne techniek van de buismotoren maakt dit allemaal mogelijk, gemak dient de mens vandaag de dag.

Somfy buismotoren

Bedienen vanaf een plaats

Wanneer je zonwering plaatst bij de ramen, doe je dit vaak bij alle ramen dus ook op zolder. Alleen is het niet handig als je helemaal naar zolder moet lopen om je zonwering naar beneden te doen in de slaapkamer, met het home control systeem is het mogelijk om verschillende zonweringen en rolluiken vanaf een centrale plaats te bedienen. Waar je ook Somfy buismotoren voor gebruikt, bedienen vanaf een plaats is ideaal. Tevens kun je het systeem ook gebruiken als je gebruik maakt van andere merken, verlichting en verwarming kan ook meegenomen worden met de bediening.

Kwaliteit en garantie

Besluit je om gebruik te maken van Somfy buismotoren, dan weet je zeker dat je bediening in huis haalt van grote kwaliteit. Je krijgt namelijk vijf jaar garantie op de motoren, omdat de motoren uitgebreid getest zijn onder de zwaarste omstandigheden heb je een product van topkwaliteit. De extra modules die je er apart bij kunt kopen, maken het gemak van de motoren nog groter. Heeft het in de winter gevroren en zit je markies hierdoor vast? De motor zal dit detecteren en pas weer gaan draaien als dit mogelijk is, dit is een van de slimme beveiligingen. 

Categorie├źn:Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *