Panelen op maat voor uw apparaten kunnen de functionaliteit van uw faciliteit verbeteren

Geplaatst op

Panelen op maat worden doorgaans binnen 2 dagen geconstrueerd, met eventuele extra hardware, bevestigingsmiddelen en accessoires die u nodig heeft, rechtstreeks naar de fabrikant. Poedercoating en aangepaste afwerkingen zijn veel voorkomende afwerkingsmethoden. Panelen gemaakt van massief staal en glasvezel zijn meestal gecoat met een aluminiumoxide laag om roesten te voorkomen en zijn afgewerkt met een beschermende verflaag voor langdurige bescherming. Voor een fractie van de kosten van een bovengrondse constructie bouwt u een volwaardige buitenkeuken! De constructie van panelen op maat wordt bereikt op een werkblad met behulp van nauwkeurige tussenruimtemetingen die de afzonderlijke panelen op hun plaats houden.

Het vervaardigen van t25-kolven

Als uw instelling geïnteresseerd is in het vervaardigen van t25-kolven voor medische instellingen, scholen, laboratoria, adviesbureaus, overheidsinstanties, adviesbureaus en andere bedrijven, dan zijn wij graag bereid u voorbeelden van ons werk te verstrekken. Onze fabriek maakt gebruik van Gene Array Expression Digital Fabrication-technologie om elke maand duizenden aangepaste panelen te vervaardigen. Door onze platen te gebruiken, kunnen we niet alleen hoogwaardige panelen ontwerpen en produceren, maar ook optie-opties verbeteren en kosten verlagen. Neem op elk moment contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw project kunnen verbeteren. Wij bieden Precision Gapped en Sequencing Panels, Onze technici zijn beschikbaar om de fabrikanten van apparaten te gebruiken en ermee samen te werken en om panelen te accepteren die zijn geproduceerd door een van hun geaccrediteerde klanten.

De apparatenindustrie

Neem contact met ons op voor meer informatie over wat er nodig is om met ons samen te werken en om te ontdekken hoe we uw huidige faciliteit kunnen verbeteren. We accepteren panelen van een breed scala aan fabrikanten, evenals niet-merknamen. Enkele van onze klanten zijn Fortune 500-bedrijven, medische faciliteitsketens en overheidsinstanties. We werken nauw samen met de apparatenindustrie om op maat gemaakte, gecertificeerde en technische producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten en die de veiligheid, prestaties en efficiëntie van de apparaten die aan hun zorg zijn toevertrouwd, zullen verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *