Richt je zaak origineel in

Geplaatst op
vintage horeca meubilair

Waar de een houd van een strak modern interieur vind de ander een vintage horeca meubilair mooi, beiden hebben iets om je zaak mee in te richten. Feit is wel dat een vintage inrichting warmer aanvoelt als een strakke inrichting met moderne kleuren. Stoelen en barkrukken waarmee je terug de tijd in kan gaan, even naar de sfeer van vroeger waar men in een rokerig café nog een sigaretje kon roken. Kijk rustig rond in de webshop en maak je keuze om jouw zaak een unieke en warme uitstraling te geven.

Diverse tafels

Modern en vintage samen in een interieur

Niet veel mensen durven een horecagelegenheid in te richten met een gecombineerde stijl van meubels. Zie je het voor je een mooie moderne bar met houten krukken met een lederen zitting? Door te combineren krijg je een prachtig interieur wat zeker mensen trekt die je zaak willen zien, een mooi interieur betekent vaak ook dat de overige kwaliteit goed is. Vintage horeca meubilair is voor restaurants en andere gelegenheden geschikt, bij super-seat.com vind je wat je zoekt. In welke richting je ook zoekt, alle meubels zijn van zeer goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Met vintage horeca meubilair kun je ook je terras indelen, leuke vlotte stoelen en tafels die direct opvallen tussen het andere straatmeubilair. Heb je een bepaald aantal stoelen en tafels nodig dan wordt er een offerte uitgebracht, voor een aantrekkelijke prijs heb je een compleet terras ingedeeld met unieke meubelstukken. Net als binnen heb je buiten ook een positief opvallende zaak waar de mensen graag komen.