Sonos duo packs: dit zijn de voordelen

Geplaatst op
sonos-aanbiedingen

De meeste Sonos speakers kun je los kopen, per stuk. Maar bij veel webshops als Coolblue en Bol.com kun je ook voor een Sonos duopack kiezen. Hierbij krijg je twee speakers die je kunt gaan gebruiken in je woning. Wat zijn de voordelen van Sonos duo packs? In de eerste plaats heb je bij sommige webwinkels te maken met bundelvoordeel. Twee Sonos One SL speakers in één pakket zijn dan goedkoper dan wanneer je twee Sonos speakers los wilt kopen. Wanneer je erover twijfelt om twee Sonos speakers te kopen, kan een duopack uitkomst bieden.

De beste resultaten met een duopack

Een ander voordeel van Sonos duo packs is dat je met twee speakers vaak een nog beter resultaat bereikt. Vooral wanneer je een surround geluidssysteem wilt creëren in je woning is het zeker een aanrader om voor twee speakers te kiezen. Ook wanneer je een multiroom systeem wilt is het slim om een Sonos duopack aan te schaffen. Een duo pack zorgt ervoor dat je twee speakers hebt die je in twee kamers kunt plaatsen: je hebt dan de mogelijkheid om in beide kamers hetzelfde nummer af te spelen of twee verschillende nummers. Met de Sonos duo packs is het daarnaast ook mogelijk om een home cinema te creëren, in combinatie met de soundbar en subwoofer.

sonos-aanbiedingen

Profiteer hier van de beste aanbiedingen

Je kunt de Sonos One in een duo pack bestellen, maar ook de Sonos One SL. De Sonos duo packs kunnen dus voordeliger zijn dan twee losse Sonos speakers. Daarnaast zijn er ook regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen te vinden op deze duopacks. Dit betekent dat je twee speakers voor nog minder geld kunt aanschaffen. Online vind je alle actuele Sonos duo pack aanbieding en kun je direct zien waar je het meeste geld kunt besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *