Twee goede producten om veilig mee te werken

VDSTEENXXL.com

Veiligheid is belangrijk. Zeker als je werkzaam bent in de bouw maar minstens net zo veel als je een klusser bent die graag wat dingen repareert rondom het huis. Het laatste wat je wil is vallen van een hoogte, iets op je hoofd krijgen of je ergens aan branden omdat je niet de juiste producten had. VDSTEENXXL.com verkoopt alles dat je nodig hebt om veilig te werken. De volgende drie producten zijn veruit de meest gekochte.

VDSTEENXXL.com

Steigers van alle hoogtes

Steigers zijn nog altijd razend populair. Werken op een ladder kan maar als je over de breedte een groot oppervlakte aan moet pakken dan een steiger vele malen praktischer. Denk bijvoorbeeld aan het behangen van een muur of het repareren van een gevel. Als je dat met een ladder zou doen dan moet je constant opschuiven met je ladder. Dat is niet alleen slecht voor je nek en rug; het is ook nog een stuk minder veilig dan een steiger. Doorgaans maken we onderscheid tussen steigers voor binnen het huis of voor erbuiten. Welke je nodig hebt hangt dus af van je klus. 

Veiligheidskleding

VDSTEENXXL.com

Het wordt nog veel te vaak over het hoofd gezien: veiligheidskleding. Als je aan het klussen bent maar zeker als je in de bouw werkt dan is het van groot belang dat je de juiste kleding draagt om veilig te blijven. Denk bijvoorbeeld aan speciale schoenen of brandwerende truien. Het kan in het ergste geval je leven redden en in het minst ernstige geval voorkomen dat je iets breekt of verbrandt.