Veranda verlichting

Graag tot in de avond genieten van het uitzicht op je veranda? Door gebruik te maken van verlichting op je veranda creëer je een sfeervol geheel. Dit artikel voorziet in informatie over veranda verlichting van INTOLED en belicht daarnaast de voordelen van LED verlichting.

Led verlichting en veranda spots

LED verlichting zorgt voor gezelligheid op je veranda. De soorten verlichting zijn heel divers en bestaan veelal uit een complete set. Het zorgt voor warm licht op je veranda en het kan ook erg handig zijn als je nog goed zicht wilt hebben op je tuin. De lichten kunnen geheel naar wens en smaak ingebouwd worden.

Veranda spots zijn geheel dimbaar en op deze wijze reguleer je zelf de hoeveelheid licht. Erg handig als je bijvoorbeeld net iets meer licht wilt op je veranda. Het aantal spots kan je geheel zelf bepalen en er is keus uit sfeervolle warme kleuren wit.

Voordelen LED verlichting voor je veranda

Waarom is LED verlichting, een goede keuze voor veranda verlichting? Hieronder zijn 3 voordelen van LED verlichting op een rij gezet:

✔ Langere levensduur

LED lampen bezitten een langere levensduur als je reguliere of gloeilampen vergelijkt. LED verlichting kan tot wel 30 keer langer mee. Staat je buitenverlichting 4 uur per dag aan? Dan kan het zo zijn dat de LED lampen gemakkelijk vele jaren mee kunnen gaan.

✔ Voordelig

Het investeren in LED verlichting is het dubbel en dwars waard. Het licht gaat veel langer mee dan reguliere verlichting, waardoor het ervoor zorgt dat je investering veel langer mee gaat. Hierdoor ben je veel voordeliger uit en daarnaast bespaar je op je energierekening.

✔ Goed voor het milieu

Het gebruik van LED lampen om je veranda te verlichten brengt tevens een milieuvoordeel met zich mee. LED lampen bevatten geen kwik of andere schadelijke stoffen en kunnen goed gerecycled worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *