Verbouwingen in huis die echt de moeite waard zijn

Geplaatst op
dakkapel

Een koophuis is nooit af. Dat hoor je vaak genoeg. En eigenlijk klopt dat ook. Je hebt altijd wel weer wensen op het gebied van wonen. Na een paar jaar hetzelfde interieur gehad te hebben, begint het vaak te kriebelen om nieuwe meubels te kopen of om een gedeelte van het huis te verbouwen. Welke verbouwingen of aanpassingen in huis zijn nu echt de moeite waard? In deze blog delen we een aantal tips! 

Het huis uitbouwen

Meer ruimte in de woonkamer? Als je tuin groot genoeg is, kun je voor een uitbouw kiezen. Je gebruikt dan een stukje van de tuin om je huis op uit te bouwen. Een gebruikelijke uitbouw is 2 meter diep. Dat klinkt als weinig, maar het scheelt een hele hoop! Een uitbouw is wel een vrij heftige verbouwing. Niet iets wat je zelf even doet. Houd daarom rekening met een flinke kostenpost en je zit zeker een aantal weken in de puin. 

Naast dat een uitbouw voor meer ruimte zorgt, stijg de waarde van je woning over het algemeen ook door deze verbouwing. Met een uitbouw creëer je namelijk meer woonoppervlak. Daarom is dit een veilige investering in je eigen woning! 

Nieuwe binnendeuren

Heb jij van die standaard saaie witte binnendeuren? Door nieuwe binnendeuren te plaatsen, kun je de uitstraling van je woning flink verbeteren! Plaats bijvoorbeeld één of meerdere taatsdeuren. Op zoek naar binnendeur aanbiedingen?

Dakkapel

Ook met een dakkapel creëer je meer ruimte en meer woonoppervlak. Win win, dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *