Waarom je Gran Canaria moet bezoeken

Geplaatst op
Gran Canaria

Ten eerste is Gran Canaria een geweldige plek om op vakantie te gaan. Het is het op één na populairste eiland van de archipel, na Andorra. Maar de eerste plaats die ik mijn vriend absoluut zou aanraden om naartoe te gaan is Fuerteventura. Het ligt aan de zuidkant van het eiland. Toen mijn vriendin het me vertelde, was ze blij dat we op Gran Canaria niets zouden kunnen zien, omdat het eiland het eindpunt van het hele eiland is. Ze had niet de kans om een van de mooie bezienswaardigheden van het eiland te zien, maar met de juiste tijd van de dag, kun je zeker de bezienswaardigheden van Fuerteventura zien.

Gran Canaria

Bezienswaardigheden 

Hier is wat je zeker moet bezoeken. Een van de populairste attracties op Gran Canaria is waarschijnlijk Las Tortugas, een prachtige lagune in het midden van de stad, de plek die elk jaar duizenden toeristen heeft aangetrokken. Gelegen aan de oevers van de Golf van Biskaje, is beroemd om zijn prachtige lagune van Las Tortugas. Deze lagune heeft zoveel mooie witte beelden van de verschillende vogels die in en rond de lagune leven. Je kan ook naar het strand van de lagune gaan, het strand van Las Tortugas. De temperatuur van de lagune is afhankelijk van de tijd van het jaar. Als uw bezoek tijdens de warmere maanden valt, is de lagune heel heet. 

Mijn eerste keer Gran Canaria

Toen ik de eerste keer naar Gran Canaria ging, wist ik niets van Gran Canaria. Het hotel daar was prachtig, en ze serveerden heerlijk eten, en ik kende de stranden niet. Ik had erover gelezen op internet, en het klonk alsof het spectaculair zou kunnen zijn. En dat was het ook. Sindsdien is het mijn favoriete vakantiebestemming! Ik vind dat de stranden spectaculair zijn, en het hotel kan prachtig zijn, maar ik denk niet dat ik een langer verblijf dan bijvoorbeeld een maand in een van die plaatsen aan zou kunnen. Na een paar weken lekker in de zon, ben ik ook altijd wel weer klaar om uitgerust terug naar Nederland te gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *