Zorg voor een stoere twist in je interieur en kies voor een stalen spiegel

Spiegels zijn er in veel verschillende soorten en maten voor je huis of appartement, zodat je voor elke kamer een unieke look kunt creëren. Spiegels zijn een geweldige manier om een kamerontwerp samen te brengen en kunnen helpen bij het uitbreiden van je huis. Het kiezen van de juiste wandspiegel omvat het vinden van de juiste vorm of maat, evenals een aantrekkelijk esthetisch ontwerp. Zorg er na aanschaf van een nieuwe stalen spiegel voor dat je de spiegel op een strategische plek plaatst om meer licht en stijl in je ruimte te brengen.

Grote wandspiegels met een stalen omlijsting

Grote wandspiegels met een stalen omlijsting kunnen elegante en gedurfde blikvangers creëren in je woonkamer of slaapkamer. Een lange wandspiegel kan invallend licht van aangrenzende ramen weerkaatsen en werkt als een last-minute controle voordat je je huis verlaat. Grote spiegels met ingewikkelde lijsten zijn geweldige kunstwerken voor je huis.

Een stalen spiegel met lijst geeft je interieur een unieke stijl en kunnen je ruimte visueel vergroten. Plaats ingelijste spiegels recht tegenover ramen of kunstwerken om de diepte van je huis te vergroten. Je kunt ingelijste spiegels aan de muur hangen of ze direct op de vloer plaatsen voor een dramatisch effect.

Frameloze spiegels van staal

Frameloze spiegels van staal kunnen worden gegroepeerd als een kunstwerk aan je muur. Je kunt zelfs een eigen stijl toevoegen aan frameloze spiegels door een aangepaste lijst te maken. Als je je ruimte wilt opfleuren, maar geen zware lijsten wilt toevoegen, dan kan een spiegelloze spiegel je helpen de visuele lengte van de kamer te verlengen. Meer weten wat voor mogelijkheden er zoal zijn? Bekijk dan de collectie van Spiegelshop.

Zorg voor een stoere twist in je interieur en kies voor een stalen spiegel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *